A Husqvarna láncfűrészek – a csúcsteljesítményű motoros láncfűrészektől a kisebb és könnyebb modellekig – nagy teljesítményt, tartósságot és hatékonyságot biztosítanak. Például a fokozott rezgéscsillapításnak köszönhetően kevésbé fárasztó dolgozni velük. A  hármas fékműködés révén Ön nagyobb biztonságban érezheti magát. Az oldalra szerelt láncfeszítő a gyors és könnyű beállítást segíti elő.

Professzionális modellek az XP láncfűrészek melyekre jellemző: a a nagy teljesítmény, a kis súly, a keskeny fűrésztest és a magasan elhelyezkedő súlypont. Ezenkívül a környezetvédelem is nagyobb hangsúlyt kap a kisebb üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően.

Több modell közül választhatnak azok a felhasználók is, akik nem a rendszeres favágásra használják a gépet. Földtulajdonosok, kisbirtokosok könnyebb házkörüli munkákra, tűzifa aprításra, fametszésre.

Létezik olyan termék is melyet kifejezetten fagondozási szakemberek és kertészek számára terveztek. Fizikai jellemzői miatt könnyen használható a faágak közötti szűk, nehezen elérhető helyeken.

Erőteljes, robosztus láncfűrészek

XP professzionális láncfűrészek

Könnyen kezelhető modellek

Erőteljes egykezes fűrészek

Professzionális ágvágó

Elektromos fűrész